Vinarija Temet

Smestena na prelepim padinama koje obezbeđuju idealnu izloženost suncu, vinarija Temet oblikovana je pod jakim uticajem okruženja, sa težnjom da se pronađe sklad u radu i životu pod istim krovom.

Vinarija Temet poželeće Vam dobrodošlicu ukoliko želite da nas posetite. Moguće su i organizovane grupne posete, ali Vas molimo da posetu prethodno najavite. Najbolje je da pošaljete e-mail na info@temet.rs i obavestite nas o Vašim namerama, a mi ćemo Vas što je pre moguće kontaktirati, pružiti Vam sve neophodne informacije i potvrditi da Vas u dogovorenom terminu  kao dobar domaćin očekujemo.

Osim posvećenosti procesu proizvodnje vina, posvetili smo posebnu pažnju ljudima sa posebnim potrebama. Želeli smo da uradimo nešto plemenito. Na svakoj etiketi Temet vina napisan je tekst na Brajevom pismu za slepe, ali ne samo to. Na našem imanju postoji prilazna rampa kao i toaleti za invalide te je na taj način i ovim ljudima omogućeno da se osećaju prijatno, kao naši gosti i da uživaju u vinu.

Vinarija Temet Vinarija Temet Vinarija Temet Vinarija Temet Vinarija Temet Vinarija Temet Vinarija Temet Vinarija Temet Vinarija Temet Vinarija Temet Vinarija Temet Vinarija Temet Vinarija Temet Vinarija Temet Vinarija Temet Vinarija Temet Vinarija Temet Vinarija Temet Vinarija Temet Vinarija Temet Vinarija Temet Vinarija Temet Vinarija Temet Vinarija Temet Vinarija Temet Vinarija Temet Vinarija Temet Vinarija Temet Vinarija Temet Vinarija Temet Vinarija Temet Vinarija Temet